fogbeültetés műtét nélkül

Végeztesse el a fogászati implantációs beavatkozást műtét nélkül!
Hogy ez hogyan lehetséges?

Végre a technológiai fejlődésnek Ön is a haszonélvezője lehet. 
Hiszen a műtét nélküli fogbeültetés nem más, mint számítógép által tervezett és vezérelt megoldás.

Miért más ez a módszer, mint a hagyományos fogbeültetés?

Kisebb beavatkozás

Nem kell felvágni az ínyt, nem kell varratot behelyezni, valamint lényegesen rövidebb a beavatkozás,
mint a hagyományos műtét esetében. A páciens 20-30 percen belül távozhat. Mivel nincs varrat, nem szükséges varratszedésre ismét megjelenni a fogorvosnál, és az azzal járó kellemetlenség is elkerülhető.

Gyorsabb gyógyulás, kevesebb utópanasz

A minimális beavatkozásnak köszönhetően nincs utófájdalom, duzzanat, hematóma (vérömleny), másnap már visszatérhetünk megszokott tevékenységeinkhez.

Nagyobb biztonság

A számítógépes tervezés és a vezetőgyűrűk precizitásának köszönhetően az implantátumok kizárólag abba a pozícióba helyezhetők, ahová megtervezték, így kizárt, hogy a beavatkozás valamely előre nem látható tényező miatt máshogy alakuljon, elhúzódjon.

Korrekt árajánlat

Mivel az orvosnak nem kell váratlan (vagy éppen valószínűsíthető, de biztosan nem tervezhető) eseményekkel számolnia, a beavatkozás költsége pontosan meghatározható előre. Nincsenek nyitott kérdések, a páciensnek pedig nem kell a székbe ülnie anélkül, hogy ismerné a végleges költségeket.

Költségkímélő

A nagyfokú precizitásnak köszönhetően számos esetben elkerülhető a csontpótlás, és egyéb kiegészítő anyagok használata, amelyek költsége messze meghaladná a műtéti sablon árát.

hogyan történik a műtét nélküli implantáció a MosolyVár rendelőben:

Először panoráma röntgen felvételt készítünk, ami segít a lehetőségek feltérképezésében.

A fogászati rendelőnkben egy speciális lenyomatot veszünk , majd ez alapján a fogtechnikai laboratóriumban
Ct-sablont készítenek. 

 1.   A sablon segítségével készül Önről egy háromdimenziós Cone Beam CT (alacsony terhelésű komputertomográfiai) felvétel, amely láthatóvá teszi az arc külső-belső szerkezetét, az idegpályákat, az ereket és az üregeket, valamint amelyből pontosan kiderül, hogy milyen a csontminősége és mi az optimális implantációs megoldás az Ön számára.

 2.   Kezelőorvosa és egy szakértői csoport számítógépes technológiával a felvétel alapján tervezi meg az Ön ideális pótlását, és azt hogy hová, milyen méretű, vastagságú és dőlésszögű implantátum beültetésére van szükség.

 3.   A tervezet alapján készül egy személyre szabott fúrósablon, amely lehetővé teszi, hogy azt az Ön szájába helyezve az implantációs beavatkozás műtéti feltárás nélkül történjen meg.

 4.   A műtéti sablon segítségével a beültetés rendelőnkben gyorsan, század milliméterre pontosan és teljesen fájdalommentesen történik.

 

A gyógyulási periódust követően Ön megkapja végleges pótlását, amellyel újra teljes értékű életet élhet és korlátozások nélkül ehet, ihat és mosolyoghat.

A műtét nélküli implantációs beavatkozásnak számtalan előnye van tehát az Ön számára:

  • Nincs fájdalom
  • Nincs műtéti stressz
  • Nincs vérzés
  • Nincs varrat és varratszedés
  • Nem dagad fel az arca műtét után
  • Végtelenül pontos és precíz, így tartós megoldást jelent foghiányának kezelésére
  • A beavatkozás gyors

Természeten tisztában vagyunk azzal, hogy Önben számtalan kérdés merült még fel ezzel a korszakalkotóan új technológiával kapcsolatban, éppen ezért meg szeretnénk teremteni a lehetőséget arra, hogy szakértői válaszokat kapjon kérdéseire.

Kérjen konzultációt a +36 29 351 188 vagy a +36 20 921 8697 számon, hogy megalapozott döntést tudjon hozni hiányzó fogainak pótlásáról.

A konzultáció természetesen még nem jár azzal a kötelezettséggel, hogy Önnek feltétlenül el kell végezetnie a beavatkozást, csupán lehetőséget teremet a megoldás megismerésére.

Scroll to Top